fbpx
Close
Łąkowa 11 lok. 4, 15-369 Białystok
793 093 888
kontakt@bioharmonia.pl
I. alergia
II. nietolerancja
III. histamina
IV. alergeny główne
V. Tuberkulinum
1. laktoza
1.1. mleko
1.1.2 mleko krowie
1.2. mleko owcze
1.3. mleko kozie
1.3.1 mleko sojowe
1.4. masło
1.5. jogurt
1.6. ser twardy
1.7. ser miękki
2.1. jajko
2.2. żółtko jajka
2.3. białko jajka
3.1. kawa ziarnista
3.2. czarna herbata
4.1. piwo
4.2. wino czerwone
4.3. wino białe
5.1. kurczak
5.2. indyk
5.3. wołowina
5.4. wieprzowina
5.5. jagnięcina
5.6 cielęcina
6.1. tuńczyk
6.2. pstrąg
6.3. dorsz
6.4. łosoś wędzony
6.5 ryby mix 1
6.6 ryby mix 2
6.7 ryby mix 3
6.8 ryby mix 4
6.9 skorupiaki mix
7.1. jabłko
7.1.1 wiśnia
7.1.2 malina
7.1.3 porzeczka
7.1.4 agrest
7.2. banan
7.3. winogrono
7.3.1 morela
7.3.2 ananas
7.3.3 brzoskwinia
7.4. pomarańcz
7.5. cytryna
7.6. grejpfrut
7.7. truskawka
7.8. gruszka
7.9. mieszanka melonów
7.10 fruktoza
8.1. ziemniaki
8.2. marchew
8.3. cebula
8.4. czosnek
8.5. ogórek
8.6. pomidor
8.6.1 fasola
8.6.2 szpinak
8.7. papryka czerwona
8.8. szparagi
8.9. bakłażan
8.10. kapusta
8.11. koper włoski
8.12.mieszanka selera
9. pieczarki
10.1. fasola zielona
10.2. soczewica
10.3. soczewica czerwona
10.4. soja
11.1. orzechy ziemne
11.2. orzechy włoskie
11.3. orzechy nerkowce
11.4. migdały
11.5. pestki słonecznika
11.6. sezam
11.7. orzech laskowy
12. kolendra
13.1. olej słonecznikowy
13.2. olej z oliwek
13.3. ocet balsamico
13.4. musztarda
13.5. cukier
13.6 miód
13.7 kakao
14.1. pszenica
14.2. żyto
14.2.1 jęczmień
14.2.2 proso
14.3. ryż
14.4. kukurydza
14.5. owies
14.6. sorgo
14.7. orkisz
14.8. gryka
15. drożdze
16. gluten